harplessen

Annemarie geeft les in haar eigen harpstudio aan de Laan van Gildestein 27 in Nieuw Vennep. Naast een pedaalharp zijn verschillende Keltische harpen beschikbaar voor de lessen.

De lessen vinden zowel overdag als in de avonduren plaats. De lestijd wordt in overleg met de leerling bepaald.

Leerlingen komen uit Lisse, Leiden, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk en Noordwijkerhout maar ook uit Nieuw Vennep, Hoofddorp, Heemstede en Haarlem.

Het eerste jaar: In het eerste jaar is de startles van toepassing. In een korte wekelijkse les van 20 minuten komt de basis van het harpspelen aan de orde. Bij meerdere aanmeldingen van leerlingen met dezelfde leeftijd is het leuk om in een groepje te beginnen.

Na het eerste jaar: Voor leerlingen tot 21 jaar kun je vanaf het tweede lesjaar  kiezen voor een koppelles (twee leerlingen krijgen 40 minuten les) of een individuele les (een leerling krijgt 30 minuten les).

Vanaf 21 jaar koop je 10 lessen in één keer: 10 lessen van 30 minuten of 10 lessen van 45 minuten. deze lessen kunnen wekelijks, tweewekelijks of op afspraak .

Sinds maart 2020 is het ook mogelijk on-line harplessen te volgen. De lessen gaan dan via Skype of face-time. In overleg met de leerling wordt besloten of deze les-vorm geschikt is.

Het cursusjaar loopt van 29 augustus 2022  tot 3 juli 2023 en tijdens het lesjaar geldt in principe de schoolvakantieregeling van de basisscholen van de Haarlemmermeer.